Einars melding av 30. august 2023 21:42
Hei igjen, alle sammen
Vedlagt er programmet for søndagen, meny forslag og deltakerliste
Menyforslag:
I den «hotelpakken» vi har er «tre-rettes» middags del av den.
De tilbyr da den menyen som er vedlagt
Vi kan levere inn våre individuelle ønsker (forrett – hovedrett - dessert)
Da trenger hotellet alle valg innen 13.00 på fredag 01.09.
Dette kan jeg ordne om jeg får innspill fra dere --- gjerne sms 91196766
Eller så kan alle bestille på plass, men dette vil ta lenger tid ved servering.
Jeg håper vi kan levere en «samlet» bestilling til hotellet, så får vi maten sånn noenlunde samtidig
MVH
Einar
Dette blir det endelige programmet
- Rommene er ledige for innsjekk fra kl 1500 --- SPA/svømmebasseng er inkludert i romprisen
-
- Vi har eget «konferanserom» fra 1630 («Vebjørn»)
Kaffe/drikke kan kjøpes i «baren»/resepsjonen og medtas
-
- Kl 1700 - 1830; Orientering om Luftforsvarets utvikling.
o Fra «Murens fall» til F-35
Brigader (P ) Øivind Strandman
1845- 1920; Aperitiff serveres i «konferanserommet».
Jeg har bestilt en god «cremant» samt et alkoholfritt
tilbud til alle.
Alternativet er at hver enkel bestiller selv i baren, betaler og ta med til rommet
-
1930 ---- På plass i hotellets spisesal. Vi har eget bord i spisesalen
All drikke til middagen bestilles ved bordet --- utgifter til drikke sette hotellrommet. De som ikke overnatter betaler i resepsjonen
Resten av kvelden er opp til oss … …………….
MANDAG
Frokost: inkludert i «pakken» tidpunkt
Alle gjør opp for rom og drikke bestilt under oppholdet og middagen ved avreise !!!!!!!
NB: Konferanserom og pre-drinks settes på mitt rom ----og jeg betaler for dette , og en anmodning om litt «stønad» fra dere
kommer fra meg når jeg har oversikten. Konferanserommet koster 2500- for tre timer - cremant kr 135. pr glass
Ta kontakt via mail eller SMS (91196766) om dere lurer på noe
MVH
Einar
Klikk på PROGRAM under her for åse Originalen:
Program/Støtvig endelig program
LUFTKRIGSSKOLEN KULL 17 (1964-66)
SAMLING 3-4 SEPTEMBER PÅ STØTVIG
Oppdatert : 29. august 2023
NAVN ROM ANKOMST
Grønbukt, Kristen singel 3.sept
Sjurseth, Knut dobbel
Sødem, Per dobbel
Velle, Bjørn dobbel
Smedsvig, Einar singel
Holm, Jan singel
Andresen, Jon dobbel
Bøthun, Per dobbel
Næss, Terje dobbel
Kun middag
Svendsen, Gunnar 2
Strandman, Øivind 2
Sørum, Anneli 1
Totalt 20 til middag (og pre-drink)
Klikk på DELTAKERE under her for å se Originalen:
Deltakere/070823_Kull17 oppdatertliste Støtvig
15.08.23 - 02.10.23
SESONGENS MENY / Seasonal menu
FORRETT
Tomater fra Hanasand Gård med fetaost, mynte og sprø sjalottløk Tomato from Hanasand Farm with feta cheese, mint and crispy shallots
Allergener: sulfitt, sauemelk
Viltsopp suppe med trøffel Røros rømme og hasselnøtt
Wild mushrooms soup with truffle Røros sour cream and hazelnut
Allergener: kumelk, sulfitt, hasselnøtt
HOVEDRETT
Ovnsbakt breiflabb med bisquesaus, blomkålpuré, blomkålsalat og dill nypoteter
Oven baked monkfish with bisque sauce, cauliflower purée, cauliflower salad and dill potatoe
Allergener: fisk, skalldyr, kumelk, sulfitt
DESSERT
Klikk på Meny under her for å se originalen.
MENY
Einars melding av 27. august 2023 12:44
LKSK kull 17 .... samling på Støtvig 3-4 sept. --- oppdatering
"Einar Smedsvig"
Hei igjen, alle sammen
Ja, tiden går fort, om en uke er vi samlet på Støtvig.
Værvarsel er bra, delvis sol og 20 grader
Her er de enkle programmet vi har lagt opp til:
Rommene er ledige for innsjekk fra kl 1500 --- SPA/svømmebasseng er inkludert i romprisen
Vi har eget «konferanserom» fra 1630-1930
Kaffe/drikke kan kjøpes i «baren»/respsjonen og medtas
Kl 1700 - 1830; orientering om dagens Luftforsvar v/ ??
Sjef Luft er på Sola ifm markering av Sea King 50 år
Vi satser på Stabssjefen Øivind Gunnerud
1845- 1920; Aperitiff serveres i «konferanserommet». Jeg har bestilt samlet en god «cremant» samt et alkoholfritt
tilbud til alle. Alternativet er at hver enkel bestiller selv i baren og ta med --
1930 ---- På plass i hotellets spisesal. Vi har eget bord, men taler/sanger etc er ikke tillatt iht hotellet.
All drikke til middagen bestilles ved bordet --- det tilbyes to hovedretter (fisk eller kjøtt)
Meny forslagene har jeg ikke fått fra hotellet ennå; når de kommer sender jeg det til dere og får
tilbakemelding. Vet ikke hvor lang tid i forkant hotellet ønsker dette meldt inn.
Resten av kvelden er opp til oss … …………….
MANDAG
Alle gjør opp for rom og drikke bestilt under oppholdet og middagen ed avreise !!!!!!!
NB: Konferanserom og pre-drinks settes på mitt rom ----og jeg betaler for dette , og en anmodning om litt «stønad» fra dere
kommer fra meg når jeg har oversikten. Konferanserommet koster 2500- for tre timer - cremant kr 135. pr glass
Ta kontakt via mail eller SMS (91196766) om dere lurer på noe
MVH
Einar
Her er Einars melding av 8.juni 2023
Kull 17 samling 2023 ---- status--- torsdag, 8. juni 2023
Hei igjen
Her er en kort oppdatering.
Tilbakemeldinger er at vi spiser middagen i hotellets spisesal (ikke eget rom for middagen)
Luftforsvarets ledelse er positive til å orientere oss. General Rolf Folland er muligens bortreist,
men «back-up» er stabssjefen (Øivind Gunnerud) eller Kristian Lyssand , nå Sjef «Luftforsvarets Våpenskoler».
Da blir det samling i «konferanserommet» kl 1700 for orientering, og «sprudel» fra 1900 (1845?) før vi går til middagen 1930
Ha en fin sommer, alle sammen
MVH Einar
Husk: Jon har etablert egen web-side: https://lksk2023.joalan.no
Støtvig i juni
Den 18.04.2023 22:51, skrev Einar Smedsvig:
Støtvig Hotel ønsker oss velkommen.
Søndag 3. september til mandag 4. september
Samtlige «kadetter» og Kristin har sagt de planlegger å komme.
Jeg har nå reservert 5 «singel» og 6 «dobbel» rom.
Rommene disponeres fra kl 1500 søndag. Utsjekk mandag innen kl 1100.
Bad/Spa og trim er åpent 07-21, og kan benyttes hele dagen dere kommer og hele dagen dere drar
Avbestilling av 1-3 rom kan gjøres fram til kl 1200 lørdag 2. sept.
Avbestilling av hele samlingen senest 3 august (håper ikke det blir aktuelt)
Vi leier et konferanserom i tre timer for mulig orientering om Luftforsvaret samt
pre-drinks. Da bordsettingen for middagen er senest 1930 disponerer vi rommet fra 1630.
Orienteringen om Luftforsvaret får vi komme tilbake til.
Kostnad for rommet er kr 2500-
Middagen inntas i hovedrestauranten. Menyen må jeg komme tilbake til.
Den er ikke bestemt for september. Forrett og dessert er «fast»; hovedrett kan en velge mellom kjøtt og fisk
Vi får eget bord, men det er ikke tillatt med taler etc.
Restauranten tar inntil 120 gjester
Eget rom for «vår» middag er mulig; med en kostnad på kr 7500- (hva mener dere ????)
Kostnader for «sprudel» og konferanserommet, og eventuelt eget rom for middagen setter vi opp som felleskostnader og deler dette.
Personen fra Luftforsvaret som holder orienteringen vil vi invitere til middagen og dekke den; alternativt gi en flaske vin (gavekort)
Alle andre kostnader gjøres opp av den enkelte ved avreise
Da er vi i gang ---- innspill mottas med takk
Jon har etablert egen web-side: https://lksk2023.joalan.no
MVH
Einar
___________________________________________
Her er Einars melding av tirsdag 18.04.2023
Kull 17 samling 2023 ---- status
Støtvig Hotel ønsker oss velkommen.
Søndag 3. september til mandag 4. september
Samtlige «kadetter» og Kristin har sagt de planlegger å komme.
Jeg har nå reservert 5 «singel» og 6 «dobbel» rom.
Rommene disponeres fra kl 1500 søndag. Utsjekk mandag innen kl 1100.
Bad/Spa og trim er åpent 07-21, og kan benyttes hele dagen dere kommer og hele dagen dere drar
Avbestilling av 1-3 rom kan gjøres fram til kl 1200 lørdag 2. sept.
Avbestilling av hele samlingen senest 3 august (håper ikke det blir aktuelt)
Vi leier et konferanserom i tre timer for mulig orientering om Luftforsvaret samt
pre-drinks. Da bordsettingen for middagen er senest 1930 disponerer vi rommet fra 1630.
Orienteringen om Luftforsvaret får vi komme tilbake til.
Kostnad for rommet er kr 2500-
Middagen inntas i hovedrestauranten. Menyen må jeg komme tilbake til.
Den er ikke bestemt for september. Forrett og dessert er «fast»; hovedrett kan en velge mellom kjøtt og fisk
Vi får eget bord, men det er ikke tillatt med taler etc.
Restauranten tar inntil 120 gjester
Eget rom for «vår» middag er mulig; med en kostnad på kr 7500- (hva mener dere ????)
Kostnader for «sprudel» og konferanserommet, og eventuelt eget rom for middagen setter vi opp som felleskostnader og deler dette.
Personen fra Luftforsvaret som holder orienteringen vil vi invitere til middagen og dekke den; alternativt gi en flaske vin (gavekort)
Alle andre kostnader gjøres opp av den enkelte ved avreise
Da er vi i gang ---- innspill mottas med takk
Jon har etablert egen web-side:
https://lksk2023.joalan.no
MVH
Einar
___________________________________________
LUFTKRIGSSKOLEN KULL 17
SAMLING 3-4 SEPTEMBER 2023
NAVN ROM ankomst avreise
Grønbukt , Kristin singel 02.sep 04.sep
Sjurseth, Knut singel 03.sep 04.sep
Sødem, Per dobbel
Velle, Bjørn dobbel
Smedsvig, Einar singel
Holm, Jan singel
Andresen, Jon dobbel
Andersen, Dag singel
Børthun, Per dobbel
Hjermundrud, Lasse dobbel
Svendsen, Gunnar bare middag
Næss, Terje dobbel
5 singel
6 dobbel
19 personer for middag
Hotellets tilbud
Vi kan tilby følgende 03-04 september eller 17-18 september:
Overnatting med 3-retters middag:
• Enkeltrom: 1685,- per rom per natt
• Dobbeltrom: 2390,- per rom per natt
Inkludert i prisen er vår fantastiske frokostbuffé, samt inngang til vårt spa, bad & treningsområde samt 3-retters middag i restaurant 801 Oslofjord.
Dette er en satt meny, hvor alle må ha lik forrett og hovedrett ( kjøkkenets valg) samt at man kan velge mellom 1 kjøtt hovedrett og 1 fisk hovedrett ( kjøkkenets valg).
Spa er inkludert i prisen for alle som overnatter på hotellet, både hele ankomstdagen og avreisedagen. Håndklær og nøkler får man ved å henvende seg i resepsjonen.
Spa er åpent 07-21 alle dager
Oppgradering til suite med havutikt: 2000,- per rom per døgn i tillegg til rompris over.
Bespisning ved hotellet på dagtid?
Brunsj lørdag og søndag serveres i Oslofjord 801 fra kl 12.00-16.00
Bordsetning 12.00-13.30 eller 14.00-16.00.
Brunsjbuffé lørdag & søndag Kr. 445,00 pr. pers.
Brunch er en flott buffe med gode salater, potetsalater, ferskt brød, gravet og røkt fisk og kjøtt. I tillegg er det flere varmretter og en fantastisk dessertbuffe.
Bufféen er merket med allergener og personalet er godt informert om innholdet.
Her finnes noe for alle!
Drikke til måltider kommer i tillegg.
Leie av konferanserom: 2500,- før middag.